Versiune nouă al site-ului Alverstur.MD!

Deci.. am hotărât să devenim mai flexibili și mai mobili!

alverstur.md și-a reînnoit website-ul. Acum este disponibilă și versiunea pentru dispozitive mobile.

=Pagina principală=
Site-ul se deschide cu un slider cu cele mai noi oferte și destinații populare împreună cu sistemul de rezervări. În versiunea mobilă este disponibilă doar sistemul de rezervări pentru o utilizare mai simplă. Destinațiile cele mai populare la fel le găsiți pe prima pagina.

=Destinații=
Acum informațiile despre curse se oferă în format Oraș plecare – Oraș sosire. Pentru fiecare segment în parte se poate efectua rezervare.

=Rezervări=
În formularul de rezervare este nevoie de introdus doar Numele, Prenumele, Telefon de contact și Email și desigur de acceptat Termenii și condițiile de utilizare a site-ului. Restul informațiilor sunt prezentate în format de Formular completat generat în baza selecțiilor efectuate în sistemul de rezervări. Fiecărei rezervări i se atribuie un ID-ul personalizat. La un ulterior apel cu operatorul Alverstur utilizați ID pentru a putea fi găsită mai ușor rezervarea dvs.

=Cabinetul personal=
Acum ai posibitatea de a monitoriza toate rezervările făcute pe site. Accesează cabinetul personal din partea de sus a paginii, introdu loginul și parola și bucură-te de o evidență a călătoriilor efectuate și care le veți efectua în continuare.

Dacă aveți întrebări, sugestii și propuneri privitor la utilizarea versiuni noi a website-ului, vă invităm să ne trimiteți un mesaj pe alverstur.rezervă[email protected]

Cu respect, Echipa Alverstur.MD
www.alverstur.md

Copyright 2020 ALVERSTUR All Rights Reserved.