O călătorie cu un copil: ce să faci cu un prichindel care nu stă locului o minută?

 

O călătorie cu un copil: ce să faci cu un prichindel care nu stă locului o minută

Călătoriile lungi sunt istovitoare pentru un adult, ca să nu mai vorbim de un copil. Pentru a face timpul să treacă mai repede și cu mai puțin stres pentru toată lumea, pregătește jocuri distractive pentru vârsta copilului. O tabletă cu divertisment, desene animate, muzică sau filme rămâne cea mai relevantă soluție, însă privirea la ecran tot timpul este nu este chiar binevenită și uneori devine rapid plictisitoare. 


Iată câteva idei:

  • - Teatru de păpuși cu figuri mici: arată sau creează o poveste amuzantă despre animale, mașini sau păpuși împreună. Imaginați-vă că vor merge în Italia și veți vorbi despre planurile lor.
  • - Origami: răsucirea diferitelor figuri de hârtie este întotdeauna distractivă. Începeți cu cele mai ușoare și creșteți treptat dificultatea.
  • - Aluatul de modelare: nu se murdărește, ocupă puțin spațiu, de obicei este vândut într-un recipient convenabil. Tăcerea și liniștea sunt garantate cel puțin pentru o oră.
  • - Cărți luminoase cu povești sau basme. Citiți povești interesante și apoi discutați despre morala care este ofertă.
  • - Desenul în mișcare este incomod, însă puteți juca în cruce și zerou, lupta pe mare sau ghicește cuvântul.
  • - „Ghici”. Esența jocului: cineva gândește un cuvânt, altul încearcă să ghicească cu ajutorul întrebărilor. „Este un obiect?” - "Da". "Este în autobuz?" - "Da". "Este mare?" - "Da". - Pot să mă așez pe el? - "Da". - Este un scaun? - "Da".
  •  - "Ce se întâmplă dacă ...?" Puneți-vă reciproc întrebări care încep cu „ce ar fi dacă”: ce ar fi dacă am trăi pe lună, ce ar fi dacă ați întâlni un idol, și dacă ziua s-ar schimba cu noaptea.
  • - În general, orice întrebare interesantă este bună: unde doriți să mergeți; ce este prietenia pentru tine; cum înțelegi că te iubesc; drumeții sau caiac; care personaj de desene animate ar dori să fie și de ce. Fiți creativ.

Între timp, vă gândiți la divertisment, pe site-ul www.alverstur.md puteți comanda bilete în Moldova, România, Italia, Marea Britanie, Danemarca, Norvegia, Suedia, Franța, Germania și multe alte destinații!

Copyright 2020 ALVERSTUR All Rights Reserved.