About Alverstur

About Alverstur

 

 

 

Compania noastră de transport internațional de pasageri oferă un mijloc de transport fiabil și eficient pentru persoane și grupuri care călătoresc prin Moldova, România, Italia, Germania, Franța, Anglia, Belgia, Olanda și multe alte țări. Cu flota noastră de autobuze echipate cu 44 și 70 de locuri, putem găzdui atât grupuri mici, cât și mari de pasageri.

Ne mândrim cu angajamentul nostru față de siguranță și confort, asigurându-ne că autobuzele noastre sunt bine întreținute și întreținute în mod regulat pentru a îndeplini cele mai înalte standarde. Șoferii noștri sunt experimentați și instruiți pentru a oferi o călătorie sigură și plăcută pentru pasagerii noștri, cu accent pe sosiri și plecări la timp.

Rutele noastre acoperă unele dintre cele mai populare destinații din Europa, ceea ce ne face o opțiune de preferat pentru călătorii care caută un transport convenabil și accesibil. Fie că este vorba despre o călătorie de afaceri, o vacanță în familie sau o excursie școlară, oferim un serviciu de încredere care răspunde nevoilor oricărui tip de călător.

Pe lângă rutele noastre regulate, oferim și servicii de transport personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților noștri. Echipa noastră este întotdeauna pregătită să lucreze cu clienții pentru a concepe planuri de călătorie personalizate, care să îndeplinească cerințele lor unice, fie că este vorba de un eveniment special, o retragere corporativă sau orice altă ocazie.

La compania noastră internațională de transport de pasageri, suntem dedicați să furnizăm un serviciu de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor și așteptărilor clienților noștri. Ne mândrim cu faptul că suntem un furnizor de transport de încredere și eficient, oferind prețuri accesibile și o experiență de călătorie excelentă tuturor pasagerilor noștri.


Telefon de contact sediul Chișinău: +373 69 581 101

Copyright 2024 ALVERSTUR.MD